INHABITED BRIDGE

Ungdomsboliger og infrastruktur
Typologi: boligbyggeri, infrastruktur
Størrelse: ca. 2000 m2

Forår 2014
KADK
Vejledere: Frans Drewniak og Lars Nymand

Københavns Sydhavn har brug for nye broforbindelser, og København har brug for flere ungdomsboliger. For at bidrage til at løse begge problematikker på en gang planlagde jeg en beboet bro med 96 ungdomsboliger og en kombineret gang- og cykelforbindelse.

Projektet handler om kontraster og et spil imellem det private og offentlige,lukket og åbent, indenfor og udenfor – og om at tilføre liv til Sydhavnen, som i dag befinder sig i en bystrukturel udvikling.

Den nye „ungdomsbro” kan ses som en nutidig hybrid og bymæssig generator, som kan eksistere på dens egne præmisser og samtidig give noget helt særligt til området.

 

 

 

 

 


Leave a Reply