NETVÆRK

En hybrid imellem bolig og det kreative og det håndværksmæssige arbejde
Typologi: boligbyggeri, erhverv
Størrelse:

Efterår 2013
KADK
Veljedere: Frans Drewniak og Dominic Balmforth

Jeg ville skabe en kreativ platform der giver kunstnere, håndværkere og designere mulighed for at bo og arbejde samme sted og dermed skabe samhørighed og sameksistens – de forskellige kundskaber skal understøtte det kreative. Beliggenheden er Ålekistevej i Vanløse, som har en stærk men uddøende håndværkstradition, der bliver bibeholdt med dette projekt.

I dag bliver mange selvstændige erhvervsdrivende presset væk fra kvarteret af større firmaer, og det ville jeg gerne modvirke med et bæredygtigt byggeprincip, der kunne tilpasses til dem der bor og arbejder i området i dag. Konstruktionen er en simpel og fleksibel struktur af betonpiller og træmoduler, og kan derfor udvides eller reduceres efter behov og opføres over tid, således at man kan starte i det små og senere bygge til.

 

 

 

 


Leave a Reply