PILGRIM – B.A.

Pilgrimshuset Monte Testaccio, Rom; Italien
Typologi: hostel, institution
Størrelse:

Forår 2012
Bachelorprojekt
PBSA
Veljedere: Prof. Jörg Leeser, Prof. Anton Markus Pasing

Introvert og ekstrovert.
Legende og strengt.
Individuelt og fælles.
Pilgrimshuset ligger ved bjerget Monte Testcaccio i Rom. Det er en langstrakt bygning, bestående af en liggende og en stående form. Et hostel, hvor værelserne kan bruges individuelt eller af grupper op til 5 personer og orienterer sig over fire etager mod det rolige udendørsrum i retning til den gamle soldatkirkegård. I stueetagen er der kursuslokaler.
Forhøjet med et lille plateau i det samlede grundeareal, afgrænser byggeriet sig til udendørsarealet. Samtidig bliver der skabt offentlige rum og i café -og biblioteksområdet, der i den anden bygning orienterer sig mod det tidligere slagteri og nuværende livlige universitetsområde, mødes besøgende og beboer fra kvarteret.
Hovedindgangen befinder sig som en slugt mellem de to bygningsværker, og udgør en åben forbindelse mellem individet og fælleskabet.

 

 

 

 

 


Leave a Reply