WONDERFUL(L) COPENHAGEN

En flydende by – en fremtidig livsform
Efterår 2014
KADK
Vejledere: Dean Simpson, Charles Bessard, Morten Kjer Jeppesen
Gruppearbejde sammen med: Steinunn Aradottier, Elin Hirsch, Laura-Sophie Behrends

Projektet er et utopisk projekt som behandler nogle problemer, København sansynlighvis bliver nødt til at håndtere i de kommende år. Havstigninger samt en stigende urbanisering vil resultere i et fortsat behov for alternative boligformer. Baseret på principperne for kollektiv samfundsudvikling og en så kaldt ”swarm intelligence” foreslår projektet en alternativ form for udvikling i Københavns havneområde. Her foreslår vi en struktur, der består af forskellige flydende typologier, der sammen skaber et unikt kvarter inden for byens grænser. Foreløbige undersøgelser om urbane drivkræfter i Københavns Kommune førte til det endelige forslag. By & Havn blev undersøgt sammen med andre vigtige byudviklere. Studier om processer, økonomi, infrastruktur, arealanvendelse og eventuel implementering blev lavet ved siden af designprocessen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Leave a Reply